Menu
Tablet menu

Летото веќе е зад нас и секој ден температурата е сѐ пониска, па време е да го надополните вашиот плакар со нови јакни и капути од некоја од нашите продавници. Одберете некој од многуте модели и уживајте во студените денови.

Кратките јакни најмногу се носат на есен или на пролет, кога настапува промена на годишните времиња. Јакните се совршени за нагласување на вашиот изглед без да мора да носите капут во кој ќе ви биде прежешко.

Долгото палто пак е класично парче од машката и женската гардероба. Како капут кој најмногу се користи во периодот кога почнува да се заладува ќе ве заштити од студот, но и ќе ве прикаже како познавач на модата.

  1. Слики
  2. Модни новости
Галерија
  • 1
  • 2
Женски фармерки

Женски фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Машки фармерки

Машки фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Login or Register