Menu
Tablet menu

Компанијата е основана 1984 година, додека Big Nido брендот е основан 1996 година. Од самиот почеток компанијата се специјализира за производство на џинс. Најголемо внимание посветува на квалитетот на своите производи. Компанијата е специјализирана најповеќе за производство на џинс за младите.

За нас, како една од поголемите компании за производство и продажба на фармерки во земјава, исклучително е важно производите од нашата продажна линија да одговараат на современите светски барања. Тоа го потврдуваме со константно зголемување на нашата понуда со свежи модели, изработени од квалитетни материјали кои заедно претставуваат комбинација од квалитет и пристапна цена.

Благодарение на ефикасноста и флексибилноста во комбинација со досега стекнатото знаење и искуство, БИГ НИДО денеска е компанија со квалитетен кадар, продавници низ целата земја и современ производствен погон. Во двете продавници на старата чаршија во Струмица може да се погледне целокупната понуда на производи со кои располагаме.

Денес, покрај во Македонија, производите на Big Nido - jeans, се продаваат и во повеќе земји од Балканот и Европа.

  1. Слики
  2. Модни новости
Галерија
  • 1
  • 2
Женски фармерки

Женски фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Машки фармерки

Машки фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Login or Register