Menu
Tablet menu

Едноставноста значи елеганција. Не секогаш модата е комплицирана, напротив. Маичките кои може да ги најдете на нашите продажни локации, лесно може да ги комбинирате со различни парчиња облека и за различни пригоди – од деловен до лежерен изглед.

Со маичка одговара буквално сè, така што може да ги комбинирате со панталони со принт, едноставни фармерки или пак да го зачините изгледот со разни аксесоари.

  1. Слики
  2. Модни новости
Галерија
  • 1
  • 2
Женски фармерки

Женски фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Машки фармерки

Машки фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Login or Register