Menu
Tablet menu

Кратките панталони во последните две години се најголем тренд во летните и пролетните денови. Кратките пантолони се идеални за жешките летни денови.

Добри се и за денски прошетки, но и за вечерни излегувања. Комбинирајте ги со патики, мокасинки, рамни сандали или со сандали со полна пета.

Кратките пантолони се добар избор за спортски активности, возење на велосипед, возење ролери, а секако идеални се и за на плажа.

  1. Слики
  2. Модни новости
Галерија
  • 1
  • 2
Женски фармерки

Женски фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Машки фармерки

Машки фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Login or Register