Menu
Tablet menu

Времето се менува, модата се менува и стилот на мажите се менува исто така. Современиот маж е елегантен, има самодоверба, држи до својот стил, космополит...

Модата се менува секоја сезона. Ова не е за изненадување. Трендовите доаѓаат и си заминуваат, но името останува.

BIG NIDO е ваш верен партнер во изборот на облека и ваш препознатлив стил со 30 годишна традиција. Нашите модели се инспирирани од дневниот живот, личниот вкус, политиката, економијата, како и запазување на светските тенденции.

Најголем дел од моделите доаѓаат од улица, дизајнери, стилисти, надворешни соработници и консултанти.

  1. Слики
  2. Модни новости
Галерија
  • 1
  • 2
Женски фармерки

Женски фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Машки фармерки

Машки фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Login or Register