Menu
Tablet menu

Ние сме свесни дека фармерките иако се исклучително практични и удобни за носење, постојат луѓе на чии што стил повеќе им одговараат стандардните пантолони.

Покласички, поспортски, за мажи и за жени, одберете некој од моделите на пантолони на БИГ НИДО и бидете сигурни дека носите квалитет кој може да се носи со светските брендови.

Одберете модел изработен од подебел материјал за студените денови или пак изработени од потенок материјал кој овозможува вашата кожа полесно да дише за време на летниот период. Што и да одберете, нема да згрешите.

  1. Слики
  2. Модни новости
Галерија
  • 1
  • 2
Женски фармерки

Женски фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Машки фармерки

Машки фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Login or Register