Menu
Tablet menu

Нова продавница во Струмица

Ни претставува особена чест и задоволство да ги известиме нашите ценети клиенти дека на ден 6-ти Октомври 2018 година ќе биде отворен новиот Бутик Тозо во трговскиот центар Глобал во Струмица. Веруваме дека со овој чекор ќе ги направиме нашите потрошувачи уште позадоволни.

Повеќе: Нова продавница во Струмица

Нова веб страница

Следејќи ги современите трендови за претставување на интернет, со завршувањето на 2013 година, официјално беше пуштена новата веб страница на БИГ НИДО. Оваа веб страница е изработена со користење на најсовремени технологии во веб дизајнот и овозможува нејзино јасно прикажување на компјутер, таблет или мобилен телефон.

Повеќе: Нова веб страница

Зимска колекција

Летото и топлите денови веќе одамна се зад нас, па време е летните алишта да се заменат со оние зимските, кои вистински ќе ве стоплат. Доколку вашиот плакар има недостаток од вакви алишта, овде сме ние. Посетете ги нашите продажни локации и одберете некој од производите од новата зимска колекција.

Повеќе: Зимска колекција
  1. Слики
  2. Модни новости
Галерија
  • 1
  • 2
Женски фармерки

Женски фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Машки фармерки

Машки фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Login or Register