Menu
Tablet menu

Ни претставува особена чест и задоволство да ги известиме нашите ценети клиенти дека на ден 6-ти Октомври 2018 година ќе биде отворен новиот Бутик Тозо во трговскиот центар Глобал во Струмица. Веруваме дека со овој чекор ќе ги направиме нашите потрошувачи уште позадоволни.

Новата продавница на Бутик Тозо ќе им нуди на своите клиенти производи на површина од 135 метри квадратни и во неа младите ќе можат да ги најдат сите наши производи со добро познатиот квалитет. На денот на отворањето сакаме да го прославиме нашиот успех кој придонесе на отвориме уште една продавница на бутикот Тозо со 15% попуст за сите оние кои ќе не посетат. Повелете и проверете зошто после толку години работење на македонскиот и светскиот пазар нашата компанија е препознаена како една од најуспешните во оваа индустрија.

  1. Слики
  2. Модни новости
Галерија
  • 1
  • 2
Женски фармерки

Женски фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Машки фармерки

Машки фармерки

Среда, 04 Декември 2013

Login or Register